Offisiell turistinformasjon - Kvam herad

visitkvam.no

Norsk bokmål (Norway)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Tur forslag
Vandring i Fyksesund Landskapspark

Fyksesund Landskapspark ligg ca.10km aust for Øystese. I området er det merka og opparbeida fleire stiar med skilt etter Innovativ Fjellturisme si standard. Sjå Turkart.

 
Rundtur Ytre Hardanger: Rosendal

Køyr utover fjorden gjennom idylliske Oma og Mundheim, og ta ferja frå Gjermundshamn til Løfallsstrand. Sett kursen mot Rosendal og besøk det fantastiske Baroniet eit slott frå 1665. Omvising på slottet, vandring i Rosendal Hage, konsertar, kunstutstillingar, kafe og restaurant; Baroniet og Rosendal byr på eit mengfaldig program. Heim att kan du reisa gjennom Folgefonntunnelen til Odda. Herfrå køyrer du opp til ferja på Utne.

 
Fjordcruise Samlafjorden

Veteranbåten M/S Granvin tek deg med på Samlafjorden kvar dag i perioden 5.- 25.august. Daglege avganger frå Norheimsund 9.30. Stopp i Øystese, Herand, Steinstø, Botnen, Hardanger Fartøyvernsenter og ankomst Norheimsund 17.25. Billettar får du kjøpt på www.fjordtours.no eller på Turistinformasjonen i Norheimsund, telefon 56 55 31 84. Les meir..

 
Transport til og frå Kvam i Hardanger

Hardanger er lett tilgjengeleg både med bil og offentleg transport. Hardanger er 1 time køyring frå Bergen ( 75 Km) og ein 5 timars køyretur frå Oslo. Området er lett tilgjengeleg både med bil og offentleg transport.

Kart over Hardanger

Skyssbuss

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lokale bussruter frå Bergen, Voss og i Hardanger.

Bussrute til Kvam i Hardanger Skyss rute 925 Bergen - Kvam - Granvin (Voss)

Buss rute til Norheimsund og videre til Odda  rute 930

Flere bussrute i området

Norled Turist boat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Turistbåt ruter i Hardanger

Rutetider for bilferge Jondal - Tørvikbygd # 1006

Fjord Tours tilbyr rundtur i Hardanger med start i Oslo eller Bergen.
Reise med tog, buss og båt. Om ynskjeleg kan ein ved bestilling inkludere overnatting og aktivitetar undervegs.

Norway in a nutshell - Hardangerfjorden i et nøtteskall

På Hardangerfjorden i et nøtteskall vil du oppleve en reise gjennom et landskap bestående av majestetiske fjell, brusende fosser og idylliske frukthager.
Om Sognefjorden er "Kongen av alle fjorder" på Vestlandet, så er Hardangerfjorden i det minste Dronningen. Den 179 kilometer lange fjorden tilbyr natur som vil målbinde selv den mest erfarne reisende. Her finnes naturperler som perler på en snor.
Du kan starte Hardangerfjorden i et nøtteskall turen både fra Bergen og Oslo. Reisen kan gjennomføres som en rundtur med retur til ditt startsted, eller som en enveis tur fra Bergen til Oslo, eller motsatt vei. https://www.norwaynutshell.com/no/hardangerfjord-in-a-nutshell/

 
Utleige av båtar

Hardanger Fartøyvernsenter leiger ut tradisjonelle robåtar som er byde ved senteret. Du får med kart, informasjon og tips til turar, og du kan også leiga fiskeutstyr. Fartøverensenteret leiger òg ut ein gavelbåt med ein Sabb 10kh innanbordmotor for dagsturar i nærområdet. Tlf.: 56 55 33 50 Les meir...

 
Kvamskogen

På Kvamskogen finst både preparerte skiløyper i skisesongen og merka sti som eignar seg til fotturar om sommaren. Dei mest populære sommarturane på Kvamskogen er Mødalen, Såta og Tveitakvitingen på sydsida av dalen og Steinskvanndalen på nordsida. Du finn turforslag med gradering og gangtida på eit tur- og løypekart. Kartet får du hjå turistinformasjonen i Kvam.

 

 

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Søk i Visitkvam.no

Turistkontor info

Kvam Turistinformasjon,
Steinsdalsfossen
NO- 5600 Norheimsund, Norge
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Tel:(+47) 56 55 31 84

Opningstid sommaren 2017:
Norheimsund v/Steinsdalsfossen
måndag - fredag 10:00 - 16:00
02.mai - 19.juni og 21.aug - 22.sept
Høysesong:
måndag - sundag 10:00 - 18:00
19.juni - 18.aug


Kart over Hardanger

kart over Hardanger
Klikk her for stort kart i pdf.

Her finner du oss

Reset Map

Det skjer

Du er her  : Home Aktivitetar Tur forslag